<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006

16-12-2018: Gisteren alweer de laatste show voor ons dit jaar; de Winnershow in Amsterdam. Er waren 19 dwergpinschers ingeschreven uit onder andere Zweden, Noorwegen en Rusland. De kwaliteit was dit jaar erg hoog. Viva heeft haar fokster na lange tijd weer gezien. Niet dat ze die herkende hoor. En ook Misha werd in zijn "moedertaal" aangesproken, misschien heeft hij het wel verstaan wat ze tegen hem zeiden. Misha stond voor het laatst in de puppyklasse en kreeg een 2e plaats met Veelbelovend. De keurmeester vond beide pups heel mooi maar de winnaar was nét iets meer volgroeid dan Misha. Viva stond in de veteranenklasse en werd BOB-veteraan en kreeg de titel "Veteranen Winster 2018".

10-12-2018: Gisteren hebben we meegedaan aan de Belgische Winnershow in Brussel. Misha behaalde dit maal een "belovend" in de puppyklas. Zijn gangwerk was iets te ongecontroleerd volgens de keurmeester. Viva zorgde voor een verrasing door niet alleen BOB-Veteraan te worden en daarme de titel BELGIAN VETERAN WINNER 2018" te krijgen maar ze werd ook nog eens Beste Teef en BESTE VAN HET RAS!!

26-11-2018: "Houden van" betekent ook "laten gaan" ... vandaag hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten om onze "Bella Beer" Gabber te laten inslapen ....
Langzaam zagen we hem ouder worden met de typische ouderdoms verschijnselen maar wat we niet wisten is dat zijn nieren het langzaam aan het begeven waren. Tot dit weekend ..... toen ging het ineens snel heel slecht met hem en al gauw bleek dat de nieren de boosdoener waren en er was geen behandeling meer mogelijk. Gabber heeft de mooie leeftijd van 14,5 jaar bereikt.
Rust zacht lieve "Bella". Doe de groetjes aan Wesley. "no longer by our side but forever in our heart"
29-10-2018: Gisteren waren we op de internationale show van Leuven (B). Viva werd BOB-Veteraan en Misha werd BOB-Baby.

22-10-2018: Gisteren hadden we een gezellige maar drukke dag op de jaarlijkse clubmatch van de VFLD. Dit jaar had ik 5 honden ingeschreven. Daarnaast deden er nog eens 4 nakomelingen van de kennel mee. Bij deze nogmaals bedankt aan de pupkopers voor het showen van de honden. Het was leuk jullie weer te zien.
En dan de resultaten; Misha BOB-Baby en BIS-Baby. Veera 1U in de fokkersklasse, Phoebe 4U in de kampioensklasse, Viva 2U in de veteranenklasse, Juultje (Rostelley's Angels Basic Element) 2U in de openklasse. Charley (Rostelley's Angels All in the Game) 2 ZG in de openklasse. Beer (Rostelley's Angels Driven by Love) 3 VB in de puppyklasse. Roxy (Rostelley's Angels Dark Edition) een "belovend" in de puppyklasse. Roza (Rostelley's Angels Cute and Clever) deed mee in de knuffelklasse, een onofficiele klasse waarbij de honden wel een keurverslag krijgen maar niet meedingen voor het cac e.d. Roza kreeg een heel mooi keurverslag met als opmerking van de keurmeester dat ze volgend jaar gewoon in de officiele klasse moet meedoen omdat ze genoeg kwaliteit heeft ;o)


Misha BIS-BABY VFLD kampioensclubmatch 2018


16-09-2018: Op de Belgische pinscher & schnauzer clubshow werd Phoebe beste rode teef met CAC en reserve beste teef. Hiermee kreeg ze de titel "Clubkampioen 2018".

02-09-2018: Vandaag hebben we meegedaan aan het Brabants rashondenfestival in Waalwijk,zoals eigenlijk elk jaar. Dit keer had ik Viva en Misha ingeschreven. Voor Misha was het zijn showdebuut in de babyklasse. Hij werd BOB-baby en in de erering werd hij 5e Beste Baby van de Show! Viva werd BOB-veteraan, beste teef en Beste van het Ras. In de erering werd ze 2e van rasgroep 2.

26-08-2018: Soms doet er zich een kans voor die je gewoon niet kan of wil laten schieten. En dus verwelkomen wij vol trots onze nieuwe aanwinst: "Santa Julf Nokaut", roepnaam Misha. Misha komt uit Rusland van de bekende kennel "Santa Julf". Niet alleen ziet Misha er veelbelovend uit, hij is ook nog eens een achterkleinzoon van onze Wesley. Daarom is Misha voor ons nu al heel bijzonder ;o).
Met dank aan mijn ouders die de verzorging van Misha tijdelijk op zich nemen ;o).

13-08-2018: Het WDS-weekend, oftewel de World Dog Show 2018, ditmaal gehouden in Nederland. Een weekend met 3 shows waaronder dus de wereldkampioenschappen maar ook de Benelux winner show en de Speciality. Ik had ingeschreven voor 2 shows. En niet met de illusie om kans te maken op een titel want op dit soort shows doen zoveel honden mee uit zoveel verschillende landen, dan speelt geluk ook een beetje mee. Nee, een uitmuntend halen was al een doel op zich want met zo'n deelnemersveld met hoge kwaliteit honden, dan is een uitmuntend een hele mooi resultaat. En er deden er veel mee, héél veel mee. Op de Benelux Winner show waren 63 dwergpinschers en op de wereldshow maar liefs 126 dwergpinschers uit diverse Europese landen. Een mooie gelegenheid om honden te zien die je kent van de foto's op internet. Om fokkers te ontmoeten waar je normaal op internet wel eens contact mee hebt. En te leren! Want door veel te kijken naar de verschillende type Dwergpinschers, leer je wat goed en niet goed is aan de hond.
Dan nu onze resultaten; Op de Benelux Winner show behaalde Mira een ZG in de jeugdklasse. Viva kreeg een U in de kampioensklasse en Whisper werd 4U in de veteranenklasse.
Op de Werelddogshow behaalde Viva een U in de veteranenklasse.
Bijzonder was de ontmoeting van Marika Lehtonen, de fokster van Whisper, die we 10 jaar geleden voor het laatst ontmoet hadden.

06-08-2018: Na een pauze van 8 maanden (o.a. voor het genieten van onze pups uit het D-nest) was er eindelijk weer gelegenheid om aan een show mee te doen; De Meijerijshow in Den Bosch. Mira kreeg een 1 ZG in de tussenklasse en Viva werd BOB-veteraan en reserve beste teef met res.CAC.

15-07-2018: Eindelijk tijd om de website hier en daar te updaten. Een nestje pups neemt altijd veel tijd in beslag en dus is er nauwelijks tijd om de webiste bij te werken. Maar nu zijn ze alweer enkele weken bij hun nieuwe baasjes en is de nakomelingenpagina van Veera eindelijk aangevuld. Daarnaast zijn we 2 weken op vakantie geweest in Oostenrijk samen met 3 van onze honden en hebben we genoten van de wandelingen in de bergen. De overige 3 honden zijn lekker verwend bij mijn ouders :o). Voor volgend jaar hoop ik 2 nestjes te krijgen. Meer informatie omtrent de ouders wordt in de loop van dit jaar bekend gemaakt.

15-04-2018: Missie geslaagd! Vandaag waren Satu en Phoebe op de internationale tentoonstelling van Utrecht en Phoebe deed voor het eerst mee in de kampioensklasse. Ze werd beste teef met CAC en CACIB en ze werd ook nog eens Beste van het Ras. Met dit resultaat is ze nu definitief NEDERLANDS KAMPIOEN!!

13-04-2018: Op 7 april is ons D-nest geboren. Veera is moeder geworden van 2 rode reutjes en 1 black/tan teefje.

18-03-2018: Het was een spannende dag vandaag. Phoebe kan op elk willekeurig Nederlandse show haar Nederlands kampioenschap afmaken en vandaag was ze ingeschreven op de show van Leiden. Helaas was de Franse keurmeester niet zo van haar gecharmeerd en gaf haar een ZG. Dus op naar een volgende show in Nederland in de hoop dat het daar wel lukt.

18-02-2018: Vandaag waren Satu en Phoebe wederom op de internationale show van Gent (B) met een andere keurmeester en dus ook een andere mening; Phoebe kreeg vandaag het res.CAC.

17-02-2018: Vandaag zijn Satu en Phoebe naar de internationale show van Gent (B) geweest. Een spannende dag want Phoebe kon vandaag kampioen worden. En het is gelukt!!. Ze werd beste rode teef met CAC en reserve beste teef met res.CACIB. En met dit resultaat is ze nu BELGISCH KAMPIOEN!
Phoebe is de 5e hond die kampioen is geworden waarvan ik de fokker ben en ze is de 1ste "Rostelley's Angels" kampioen!

01-01-2018: Wij van Rostelley's Angels Kennel wensen iedereen een gelukkig en gezond 2018!

<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006