<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006

12-12-2016: Afgelopen weekend waren we op de grootste show van Nederland; de Amsterdam Winner 2016. Er waren 25 dwergpinschers ingeschreven, voornamelijk uit het buitenland waaronder Noorwegen, Zweden en zelfs Ierland. Zelf hadden we 5 honden ingeschreven. Gabber kreeg 1U in de veteranenklasse en won daarmee de titel "Veteranen Winner 2016". De keurmeester was onder de indruk van zijn conditie op zijn leeftijd (12,5 jaar). Phoebe kreeg 2U in de jeugdklasse. Frida werd 2e met U in de kampioensklasse. Whisper werd 2e met U in de veteranenklasse. Viva kreeg 1U in de kampioensklasse en werd beste teef met CAC en CACIB en daarmee won ze de titel "Winner 2016"! Dit is de 3e keer dat ze deze titel heeft gewonnen, een prestatie waar we trots op zijn!

11-11-2016: Vandaag zijn we met Frida en Phoebe naar de oogspecialist geweest voor het ECVO-onderzoek. Beide dames zijn VRIJ bevonden van de meest voorkomende erfelijke oogziekten.

10-10-2016: Gisteren waren we op de jaarlijkse kampioensclubmatch van de V.F.L.D. Ik had dit keer 7 honden ingeschreven. 1 daarvan is niet van mij maar wel door mij gefokt en omdat ik dit zo'n geweldig teefje vindt had ik aan de eigenaren gevraagd of ik ze een keer mocht showen. We hebben het hier over Juultje uit het B-nest. En er waren nog 3 pups uit het A- en B-nest aanwezig.
Gabber kreeg 2U in de veteranenklasse. Whisper kreeg 1U in de veteranenklasse met VCAC. Phoebe kreeg 2U in de jeugdklasse. Veera kreeg 1U in de openklasse, Frida kreeg 1U in de fokkersklasse. Viva kreeg 1U in de kampioensklasse en werd reserve beste teef. Juultje kreeg 1 Veelbelovend in de puppyklasse en werd BOB-Puppy en BIS-Puppy!. Gino (uit het B-nest) kreeg 1 Veelbelovend in de puppyklasse. Red en Charley (uit het A-nest) kregen respectievelijk 1ZG en 3 ZG in de jeugdklasse. Het was een drukke maar gezellige dag en het was geweldig om een aantal pups weer terug te zien.

03-10-2016: Afgelopen weekend was Satu wederom op een dubbele show, ditmaal in Zwolle. Op zaterdag werd Phoebe 1U met JCAC in de jeugdklasse en eindigde ze als reserve beste teef met RCAC. Dit zal worden omgezet naar CAC omdat de beste teef al Nederlands kampioen is. Ze heeft hiermee haar eerste volwassen CAC gewonnen. Op zondag besloot ik om Satu en Phoebe aan te moedigen en ben naar Zwolle afgereisd en heb Phoebe dit keer zelf geshowed. Ze werd wederom beste in de jeugdklasse met U en JCAC en reserve beste teef met RCAC, welke omgezet zal worden in CAC. Met dit resultaat is Phoebe nu NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN! En ze heeft nu 3 volwassen CAC's op een leeftijd van 12 maanden! We zij zo trots op deze lieve kleine meid. Super bedankt Satu voor al hetgeen je voor en met haar doet.

27-09-2016: In het weekend is Satu naar de dubbele show van Maastricht geweest met Phoebe. Op zaterdag kreeg ze 1U met JCAC. Op zondag werd ze 3e met ZG in de jeugdklasse

19-09-2016: Afgelopen zaterdag deed Satu met onze meiden Frida en Phoebe mee aan de Belgische pinscher en schnauzer clubshow in Blegny (B). Phoebe won de jeugdklasse met 1U en JCAC en met dit resultaat heeft ze haar eerste kampioenstitel binnen, namelijk BELGISCH JEUGDKAMPIOEN. Daarnaast won ze ook de titel BELGISCH JEUGD CLUB KAMPIOEN. Verder werd ze beste rode teef en 2e beste teef. Frida won de kampioensklasse met 1U en kreeg het RCAC.

12-09-2016: Satu was gisteren op de show van Luxemburg met Frida en Phoebe. Phoebe stond in de jeugdklasse en kreeg 1U maar helaas wilde de keurmeester haar niet de jeugdtitel geven omdat ze Phoebe te klein vond en op dit moment nog te tenger gebouwd. Frida werd uitgebracht in de kampioensklasse en kreeg 1U en CACL en daarmee werd ze LUXEMBURGS KAMPIOEN!. Dank je wel Satu voor het showen van onze dames dit weekend.

05-09-2016: Afgelopen weekend was Satu op de show in Rotterdam met Phoebe. Op zaterdag behaalde Phoebe een 2ZG in de jeugdklasse onder een behoorlijk strenge keurmeester uit Finland. Hij vond Phoebe te klein terwijl ze toch echt 27cm is en dus perfect binnen de maat valt! Op zondag kreeg ze een 2U in de jeugdklasse met een heel mooi keurverslag waarin stond dat ze een mooie maat had! Bedankt Satu dat je onze kleine meid hebt geshowed. Ze deed het geweldig!

30-08-2016: Afgelopen weekend deden we mee aan de European Dogshow 2016 (het EK in de tentoonstellings wereld) die deze keer in Brussel gehouden werd. Eindelijk weer een keertje dichtbij huis. Maar liefst 76 dwergpinschers waren ingeschreven uit onder andere Noorwergen, Zweden, Finland, Frankrijk, Italië, Rusland en België. Er waren best wat dwergpinschers met goede kwaliteit aanwezig. Dus een show als dit is dan een mooie gelegenheid om te kijken waar je als fokker staat met de kwaliteit van je eigen honden. De keurmeester was bijzonder streng en er zijn heel wat "ZG's" gegeven. Daarom zijn we extra trots op de door onze honden behaalde resultaten: Bjorn is al 4 jaar niet meer uitgebracht op shows maar op deze show mocht hij met zijn ruim 14 jaar nog een keertje mee doen in de veteranenklasse. Zijn concurrentie was 5 jaar jonger en dat was uiteraard wel te zien. Toch had Bjorn er nog veel zin in en kreeg een mooie 4e plaats met Zeer Goed. Phoebe was ingeschreven in de jeugdklasse en werd 3e met Uitmuntend (van de 6, waarvan slechts 3 een U kregen). Frida deed mee in de kampioensklasse waarin maar liefst 7 kampioensteefjes stonden en kreeg een Zeer Goed. Viva was ook ingeschreven in deze kampioensklasse en werd 2e met Uitmuntend! Maar Whisper zorgde voor de grootste verrassing; zij werd 1 Uitmuntend in de veteranenklasse en werd beste veteranen teef en won daarmee de titel "FCI EUROPEAN VETERAN WINNER 2016"!! Tevens kreeg ze de titel BELGIAN VETERAN WINNER 2016 en BENELUX VETERAN WINNER 2016.


EUROPEAN VETERAN WINNER 2016:
Aurra Sing Whispering Wings


15-08-2016: Gisteren heeft Satu met Phoebe meegedaan op de show van Mechelen (B). Phoebe kreeg 1U in de jeugdklasse en won haar 2e JCAC in België. Daarnaast werd ze BOB-junior en beste rode teef. Super bedankt Satu voor het uitbrengen van onze dame.

15-08-2016: We hebben een nieuw nestje gepland voor begin 2017. Meer informatie kunt u vinden op de puppy pagina.

23-07-2016: Vandaag werd Phoebe uitgebracht op de show van Luik (B) en dit keer kreeg ze 1U met JCAC en werd ze beste rode jeugdhond en BOB-jeugdhond. Super bedankt Satu voor het showen van Phoebe vandaag!

18-07-2016: Gisteren waren we op de show van Lokeren (B). Phoebe deed voor de eerste keer mee in de jeugdklasse en behaalde 2U. Een geweldige start: meteen een kwalificatie uitmuntend!. Dank je wel Satu voor het showen van onze kleine meid!. Gabber kreeg 1U in de veteranenklasse. Viva kreeg 1U in de kampioensklasse. En Whisper kreeg 1U in de veteranenklasse en werd Lokerse Veteranen Winner 2016 en BOB-Veteraan.

24-06-2016: De beide pups van het B-nest zijn nu naar hun nieuwe eigenaren gegaan. Gino is op 28-05 al opgehaald. Veel geluk fam. Vis met deze stoere jongen. Vandaag is Juultje vertrokken. Veel geluk fam. Zwagerman met deze lieve en intelligente dame.

19-06-2016: Vandaag werd Phoebe voor het laatst geshowed in the puppyklasse op de show van Uden. Rasspecialist dhr. R. Douma gaf Phoebe een 1e plaats met Veelbelovend en een zeer mooi keurrapport. Op de volgende show zal Phoebe voor het eerst worden geshowed in de jeugdklasse.

16-05-2016: Gisteren was Satu met Phoebe op de show van Wieze (B). De keurmeester was een rasspecialist uit Finland en is doorgaans heel streng met keuren. Ze vond Phoebe een heel mooi hondje en Phoebe werd beloond met een 1e plaats met Veelbelovend en BOB-Puppy. Dit was Phoebe's laatste show in de puppyklasse. Binnenkort zal ze haar debuut maken in de jeugdklasse.

24-04-2016: Vandaag heeft Satu met Phoebe meegedaan aan de puppy/jongehonden/veteranen dag van KV Lovanium in Leuven (B). Phoebe werd beloond met een Veelbelovend en een heel mooi keurrapport.

28-03-2016: Op maandag 21 maart zijn de pups van het B-nestje geboren. Veera is moeder geworden van 1 rood reutje en 1 rood teefje. Moeder en pups doen het goed.

14-03-2016: Gisteren is Satu naar de show van Genk(B) geweest met onze dames Frida en Phoebe. Voor Frida was het haar rentree na haar moederschap en ze deed het super!. Ze werd reserve beste b/t teef met res.CAC! Phoebe wist veel mensen in te pakken met haar expressie, inclusief de keurmeester en ze werd BOB-Baby. Dank je wel Satu voor het showen van onze dames gisteren!

24-02-2016: Afgelopen weekend waren we op de internationale show van Gent (B). Ik had 2 honden ingeschreven en ook Red en Phoebe van mijn laatste nestje waren aanwezig. Voor Red was het zijn debuut in de ring en hij deed het geweldig. Hij kreeg lovende woorden van de keurmeester en werd 1e met Veelbelovend in de babyklasse. Ook Phoebe deed het weer goed en ook zij kreeg lovende woorden en werd ook 1e met Veelbelovend. Daarna moesten broer en zus tegen elkaar lopen voor de verkiezing van beste baby van het ras en dat werd gewonnen door Red! Gefeliciteerd Eva met mooie resultaat! Whisper kreeg mooie complimenten van de keurmeester en werd BOB-Veteraan. Viva werd beste b/t teef met CAC, beste teef met CACIB en daarnaast werd ze Beste van het Ras!

15-02-2016: Gisteren waren we op de Brabants Rashondenfestival in Waalwijk. Onze jongste telg Phoebe is nu 4,5 maand en maakte haar debuut op de show en werd uitgebracht in de babyklasse. En wat deed ze het goed! Ze was totaal niet onder de indruk van al die honden en mensen en ze vond het erg leuk om in de ring te lopen. Ze kreeg van de keurmeester een mooi keurverslag en werd 1 Veelbelovend en BOB-Baby. In de erering mocht ze meelopen voor de verkiezing van beste baby van de show en wederom liep ze in de ring alsof ze al maanden op shows komt. Ze werd voorgeselecteerd bij de beste 8 baby's en uiteindelijk werd ze 3e BESTE BABY VAN DE SHOW!! Wat een geweldige start van haar show carriere! Laten we de resultaten van onze andere honden niet vergeten; Gabber werd BOB-Veteraan en Viva werd resere beste teef.

01-01-2016: Wij van Rostelley's Angels Kennel wensen iedereen een gelukkig en gezond 2016!

<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006