<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006

21-12-2014: Gisteren deden we mee aan de Kerstshow in Wijchen, de traditioneel laatste show van het jaar. Veera kreeg het RCACIB (wordt omgezet naar CACIB) met een heel mooi keurrapport.

15-12-2014: Terwijl wij hebben genoten van 2 weken vakantie in het Walt Disney World Resort in Florida, heeft Satu intussen meegedaan aan 2 shows met Frida. Op de Belgian en Benelux Winnershow in Brussel werd Frida beste teef met CAC/CACIB en won ze de titel "Belgian Winner 2014" en "Benelux Winner BE 2014". Dit is de 2e keer op rij dat Frida deze titel wint! Tevens werd ze Beste van het Ras. Een week later op de Amsterdam Winnershow kreeg Frida het RCACIB.

10-11-2014: Gisteren deden we mee aan de kampioensclubmatch van de V.F.L.D. We hadden maar liefst 5 honden ingeschreven. En ook Frida en Floris waren van de partij. En wat een geweldige dag was het voor ons: Floris kreeg 2U in de openklas. Gabber werd beste veteraan reu. Veera kreeg een 1U in de tussenklas. Wendy kreeg een 2U in de kampioensklas. Frida werd reserve beste teef met RCAC. Whisper werd BOB Veteraan en uiteindelijk BEST in SHOW Veteraan. En Viva zorgde voor het grootste spektakel: Ze werd beste teef, Beste van het Ras en daarmee kreeg ze de titel "CLUBWINNER 2014". En tot slot werd ze verkozen tot BEST IN SHOW!!


BEST in SHOW Kampioensclubmatch VFLD 2014:
Semper Ante Forget Me Not


07-11-2014: Vandaag heeft Frida een oogonderzoek gehad als voorbereiding op het aankomend nestje en gelukkig was het resultaat "vrij van erfelijke oogziekten". Ook het Patella Luxatie onderzoek was goed.

04-11-2014: Het was een succesvol weekend voor Veera. Op de show van Bleiswijk werd ze beste teef met CAC en won ze haar 1e CACIB. Daarnaast werd ze ook nog een Beste van het Ras.

20-10-2014: Gisteren waren we op de Bundessieger show in Dortmund. Er waren 35 Dwergpinschers ingeschreven uit Zweden, Rusland, Duitsland en Nederland. Veera kreeg een 2 ZG in de tusssenklas. Het kwam erop neer dat de keurmeester simpelweg niet van haar type hield. Whisper kreeg daarentegen een mooi compliment dat ze nog zo'n jong overkomen had. Ze kreeg een 1e plaats in de veteranenklas en daarmee de titel "VDH Bundes-veteranensieger 2014". Met dit resultaat is ze nu ook "Duits Veteranen Kampioen (VDH)"

07-10-2014: Afgelopen weekend waren we op de show van Zwolle met Floris en Veera. Floris lag duidelijk niet in de smaak van de keurmeester en kreeg dit keer een 1e plaats met ZG. Veera deed weer goed haar best en werd reserve beste teef met res.CAC en res.CACIB.

28-09-2014: Gisteren hebben we meegedaan aan de INT. show van Maastricht. En wat voor een dag werd het! Het proberen te winnen van het laatste benodigde puntje kan soms lang op zich wachten maar gisteren werd het geduld en de diverse pogingen dan eindelijk beloond; Floris werd beste reu met CAC en CACIB en werd hiermee NEDERLANDS KAMPIOEN!!. Om het helemaal mooi af te maken, werd hij ook nog eens BOB! JOS: Van harte gefelicteerd met dit mooie succes en bedankt voor het "mini-feestje" ;o). Ook voor mij was dit een mooi moment. Niet alleen omdat ik Floris naar dit mooie moment heb mogen showen maar ik ben ook super trots op het feit dat nu alle pups van het "Forever Wings" nest minimaal 1 kampioenstitel hebben! Veera werd voor het eerst uitgebracht in de tussenklasse en behaalde een 1U.

08-09-2014: Na 8 jaar mede-eigenaar te zijn geweest van de kennel "v. Majori's Donk" heb ik besloten mijn eigen kennelnaam aan te vragen. In mei is de aanvraag ingediend bij de Raad van Beheer en nu we de locatiecontrole hebben doorstaan en ook de FCI de naam heeft goedgekeurd, mogen we sinds vandaag onze eigen kennelnaam voeren: "ROSTELLEY'S ANGELS".

07-09-2014: Met maar liefst 5 honden deden we mee aan de show van Rotterdam welke tevens de 2e Benelux Winner show van dit jaar was. Gabber werd 1U in de veteranenklasse en werd daarmee BENELUX VETERANEN WINNER NL 2014. Whisper won ook de veteranenklasse met 1U en won daarmee de titel BENELUX VETERANEN WINNER NL 2014. Omdat ze nu 2 van de 3 Benelux Veteranen Winner titels heeft gewonnen mag ze zich nu ook BENELUX VETERANEN KAMPIOEN noemen!. De 1e Dwergpinscher die deze titel mag voeren :o). Veera won de jeugklasse en kreeg de titel BENELUX JEUGD WINNER NL 2014. En met dit resultaat is ze nu ook NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN! Viva werd 2U in de kampioensklasse en werd uiteindelijk reserve beste teef. Frida was dit keer degene die de hoofdprijs pakte; ze werd 1U in de kampioensklasse en uiteindelijk beste teef en kreeg daarmee de titel BENELUX WINNER NL 2014!. Floris deed ook mee en kreeg dit keer helaas een 1ZG in de openklasse.


BENELUX WINNER NL 2014:
Forever Wings of Hope van Majori's Donk


31-08-2014: Na 4 jaar niet in Luxemburg geweest te zijn, waren we dit jaar weer van de partij. Het was een bijzondere show omdat dit de 1e Benelux Winner show was. Gabber behaalde een 2U in de veteranenklasse. Whisper behaalde 1U in de veteranenklasse en werd daar mee LUXEMBURGS VETERANEN KAMPIOEN. Daarnaast won ze de titel BENELUX VETERANEN WINNER LU 2014. Viva stond in de kampioensklasse, altijd weer een moeilijke klasse om te winnen op deze show maar wat ik niet verwachte maar wel op had gehoopt, deed ze ook; ze won de klasse waarmee ze LUXEMBURGS KAMPIOEN werd!. Daarnaast werd ze ook nog eens BESTE TEEF waardoor ze de titel BENELUX WINNER LU 2014 kreeg. Frida stond ook in de kampioensklasse en werd 4e.

11-08-2014: Op de Pinscher & Schnauzer clubshow van Bochum (B) behaalde Gabber in de erenklasse een mooie 1e plaats met mooie complimenten. Viva werd ook uitgebracht in de erenklasse en behaalde ook de 1e plaats met een lovend rapport. Daarnaast werd ze verkozen tot Beste Teef. Whisper behaalde in de veteranenklasse een 1e plaats met VCAC en werd BOB Veteraan. En Veera werd 1e met ZG in de tussenklasse. De keurmeester vond dat ze nog wat meer tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen.

19-07-2014: Op de Lokerse Winnershow in Belgie werd Veera beste rode teef en beste teef en won hiermee haar 1e CAC in Belgie en kreeg ze de titel "Lokerse Winner 2014". Whisper werd beste veteraan bij de teefjes en 2e beste teef en werd hiermee BELGISCH VETERANEN KAMPIOEN! En ook won ze de titel "Lokerse Veteranen Winner 2014". Gabber werd voor deze keer uitgebracht in de kampioensklasse zodat mijn vriendin haar veteranen reu kon uitbrengen en we dus niet in elkaars weg zouden lopen. Hij werd 2e in de klasse en uiteindelijk reserve beste reu.

10-06-2014: Op de Pinkstershow van Arnhem werd Veera beste jeugdteef met JCAC en daarna beste teef met CAC! Floris werd 2e met een Uitmuntend in de openklasse.

30-05-2014: Na bijna 8 jaar mede-eigenaar te zijn geweest van de kennel v. Majori's Donk, heb ik besloten om onder mijn eigen kennelnaam verder te gaan! De kennelnaam is aangevraagd en nu is het wachten op goedkeuring van de Raad van Beheer en FCI.

26-05-2014: Op de show van Hulten werd Veera beste jeugdteef met JCAC en beste teef met CAC! Whisper werd reserve beste teef met RCAC en BOB Veteraan.

11-05-2014: Op de VDH Europasiegershow in Dortmund hebben we weer mooie resultaten behaald: Gabber kreeg een 2e plaats in de veteranenklasse. Wendy werd voor het eerst uitgebracht in de kampioensklasse en kreeg een 3U. Whisper werd beste teef bij de veteranen en kreeg de titel "VDH Europa Veteranen Sieger 2014". Daarnaast werd ze ook BOB-Veteraan. Een dag later op de Internationale show van Dortmund werd Frida voor het eerst uitgebracht in de kampioensklasse en werd ze 2U met RCAC/RVDH.


VDH Europa Veteranen Sieger 2014:
Aurra Sing Whispering Wings


20-04-2014: En weer hebben we er een titel bij :o): Op de show van Goes behaalde Whisper een 1e plaats in de veteranenklasse en is nu NEDERLANDS VETERANEN KAMPIOEN! Veera werd reserve beste teef met het Res.CAC....het 1e halve puntje op weg naar de Nederlandse titel. Floris moest dit keer genoegen nemen met een 2 ZG.

14-04-2014: We hebben er weer 2 kampioenstitles bij!! Op de show van Antwerpen (B) werd Frida beste b/t teef, beste teef met CAC/CACIB en hiermee is ze BELGISCH KAMPIOEN geworden. Daarnaast werd ze ook nog eens BOB! Veera won de jeugdklasse en werd beste rode jeugdhond. Met dit resultaat heeft ze haar 1e titel binnen: BELGISCH JEUGD KAMPIOEN! Whisper werd BOB Veteraan.

07-04-2014: Op de show van Utrecht behaalde Floris een 3U, Veera kreeg 2U en Frida werd beste teef met CAC/CACIB.

23-03-2014: 3 weken nadat ik m'n 1e zelfgefokte kampioen had, heb ik nu m'n 2e zelfgefokte kampioen, en dan nog wel met een dubbele titel!!
Op de show van Leiden werd Frida reserve beste teef met res.CAC en CACIB en met dit resultaat is ze nu NEDERLANDS & INTERNATIONAAL KAMPIOEN!! En er was meer succes; Floris werd reserve beste reu met Res.CAC (wordt omgezet naar CAC) en CACIB. Nog 1 puntje te gaan ;o). Whisper kreeg het vet.CAC en Veera kreeg een 2U. Alle honden hadden super mooie keurverslagen. Wat ben ik trots op de zusjes Wendy en Frida! 2 van de 3 honden uit één nestje kampioen....en Floris zit er niet ver vandaan ;o)

02-03-2014: JIPPIE!! We hebben onze 1e ZELFGEFOKTE KAMPIOEN!!!...onze eigen WENDY :o).
Op de show van Groningen werd Wendy beste teef met CAC/CACIB en met dit resultaat is ze nu NEDERLANDS KAMPIOEN!! Zo bijzonder....Wendy komt uit mijn eerste zelfgefokte nestje, was de 1e die geboren werd en is nu ook als 1e van het nest kampioen.
Floris deed ook weer mee maar daar was de keurmeester minder gecharmeerd van en gaf hem dit keer een 2 ZG.

23-02-2014: Gisteren waren we op de Int. show van Gent (B) waar we met 4 honden present waren: Veera kreeg 1ZG in de jeugdklasse. Whisper kreeg 1U in de veteranenklasse en werd BOB-veteraan. Frida won het res.CAC/res.CACIB.....wederom een "close call" maar we blijven proberen. De verrassing van de dag kwam van Floris. Hij wist te winnen van een kampioensreu waar hij 2 weken geleden nog van verloren had. Hij kreeg hiermee z'n 3e CAC in Belgie :o). Super bedankt Jos dat ik Floris wederom mocht showen dit weekend :o).

10-02-2014: Dit weekend hadden we maar liefst 2 shows op het programma: op zaterdag de Nat. show van Genk (B) en op zondag de Int. show van Eindhoven.
In Genk behaalden zowel Floris als Frida het res.CAC. Veera had haar officiele debuut in de jeugdklasse en kreeg het JCAC en werd beste rode jeugdhond en beste rode teef. Whisper maakte haar debuut in de veteranenklasse (na een afwezigheid van 4 jaar in de showring) en kreeg het Vet.CAC en werd BOB-Veteraan.
In Eindhoven kregen Frida en Veera een Zeer Goed. Whipser kreeg als één van de weinigen een Uitmuntend en werd BOB-Veteraan en Reserve Beste Teef :o). Ze is het dus nog niet verleerd ;)

27-01-2014: Satu & Frida waren gisteren op de int. hondenshow van Mouscron (B). Frida behaalde hier het res.CAC en res.CACIB.

12-01-2014: Traditie getrouw is het Brabantse rashondenfestival meestal onze 1e show van het nieuwe jaar. Zo ook dit jaar. Gabber werd BOB-Veteraan en reserve beste reu met wederom een mooi compliment dat hij er nog zo goed uit ziet voor z'n leeftijd (9,5 jaar). Wendy moest genoegen nemen met een ZG. Veera werd voor het eerst uitgebracht in de jeugdklasse en kreeg een Uitmuntend en werd BESTE TEEF :o). Voor de 1e keer in de jeugdklasse en dan meteen een "U" krijgen is iets om trots op te zijn. Wat heeft zij nog meer voor ons in petto? ;o)

<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006