<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006

22-12-2013: Nu dat we de laatste show van dit jaar gelopen hebben, kunnen we zeggen dat we een heel mooi showjaar achter de rug hebben. De 3 honden van het "Forever Wings" nestje hebben een mooie basis gelegd voor het behalen één of meerdere titels. Gabber heeft laten zien dat je als veteraan nog best wat kunt halen. En Veera heeft de sfeer op een show mogen proeven als training voor het "echte" werk ;o).
2014 beloofd een spannend jaar te worden; Frida kan 5 titels verzilveren! Wendy is slechts 1 puntje verwijderd van haar 1e kampioenstitel. Veera zal debuteren in de "officiele" klasse. Whisper zal na een afwezigheid van 4 jaar haar rentree maken in de veteranenklasse. Kortom....we hebben weer genoeg uitdagingen voor het nieuwe showjaar ;o).

21-12-2013: Op de laatste show van het jaar, de kerstshow van Wijchen, werd Gabber reserve beste reu met RCAC en BOB-Veteraan. Veera werd voor de laatste keer uitgebracht in de puppyklasse en werd BOB-puppy met een mooi keurrapport.

15-12-2013: De Winner Amsterdam; DE show van het jaar voor veel mensen. Dit jaar deden er maar liefst 18 dwergpinschers mee. Voor onze begrippen veel. En met een aantal mooie kwaliteitshonden dus het beloofde een spannende dag te worden. En een gezellige dag want we hadden weer een leuk groepje om ons heen. Floris lag deze keer niet in de smaak bij de keurmeester en kreeg een 3e plaats met ZG. Gabber mocht meedoen in de veteranenklasse en won een titel die hij nog niet had: "Veteranen Winner 2013". Veera werd BOB Puppy met een mooi keurrapport. Frida werd in haar klasse 1e met Uitmuntend. En Viva werd uiteindelijk reserve beste teef met res.CAC en res.CACIB.

06-11-2013: Gisteren hebben we op de show van Bleiswijk onder een zeer strenge keurmeester uit Zweden weer mooie resultaten behaald; Gabber werd Beste Reu met CAC en BOB-Veteraan met een geweldig mooi keurrapport. Floris kreeg een Zeer Goed. Eigenlijk was zijn keurrapport niet veel anders als wat hij tot nu toe heeft gekregen, alleen hanteerde deze keurmeester een strenger beleid aangaande puntenaftrek. Veera werd BOB-Puppy en Frida werd Beste Teef met CAC/CACIB en werd ook Beste van het Ras.
In de erering deed ik ook mee in de koppelklasse samen met Gabber & Veera en zij werden als 2e BESTE KOPPEL van de show geplaatst :o)

21-10-2013: Gisteren werd de jaarlijkse kampioensclubmatch gehouden van de V.F.L.D. Ikzelf had 5 honden ingeschreven en Jos met Floris was ook weer van de partij. Aan het einde van de dag kwamen we terug met behoorlijk wat bekers ;o)
Waar ik heel trots op ben is dat alle 3 de "Wings" kinderen hun klasse hebben gewonnen!! Floris werd 1U in de openklasse (van de 5) en werd uiteindelijk RESERVE BESTE REU!! Omdat de beste reu al kampioen is, schuiven de punten door naar Floris en dat betekent dat hij in één klap 2 CAC's erbij heeft :o). Gabber werd BESTE VETERAAN van het RAS en later verkozen tot BEST IN SHOW VETERAAN (voor de 2e keer achter elkaar).
Veera werd BESTE PUP van het RAS en later verkozen tot BEST IN SHOW PUPPY :o). Wendy won haar klasse met 1U. Viva werd 3e in haar klasse met een U. En tot slotte Frida: ze won haar klasse met 1U en werd verkozen tot BESTE TEEF met (dubbele) CAC :o)
Het was een super gezellige dag en ik wil Satu bedanken voor het super uitbrengen van Frida. Ik wil ook Jos bedanken dat ik Floris wederom mocht uitbrengen. :o)


Beste teef (dubbel CAC):
Forever Wings of Hope
van Majori's Donk


12-10-2013: Gisteren was ik op de Bundessieger show van Dortmund (D). Terugkijkend op de totale uitslag bij de dwergpinscher mogen we zeker niet klagen: Veera werd 3e met Veelbelovend in de puppyklas. Viva werd 3e met U in de kampioensklas (bestaande uit 6 honden). Frida werd 2e met U en res.CAC (telt als een CAC) in de openklasse (van de 6 honden). Vandaag was het de INT. show van Dortmund waar ikzelf niet aan mee heb gedaan. Satu en Frida hebben wel meegedaan en kregen helaas een 4 ZG. Frida heeft nu meer dan genoeg punten voor het Duits VDH kampioenschap maar moet nog minimaal een half jaar wachten om het definitief te kunnen maken.

07-10-2013: Afgelopen zaterdag waren we op de show van Zwolle en hebben weer hele mooie resultaten behaald; Floris kreeg het Res.CACIB (wat wordt omgezet in CACIB omdat de winnaar van het CACIB al internationaal kampioen is). Veera werd BOB-Baby met een heel mooi keurverslag. En Wendy werd beste teef met CAC en CACIB :o)
Super bedankt Jos dat je met Floris naar Zwolle bent gekomen en ik hem heb mogen showen :o)
Gisteren waren Satu en Frida op de nat. show van Charleroi (B) waar Frida het res.CAC behaalde.

29-09-2013: op de show van Maastricht werd Veera BOB-Baby met een mooi keurverslag. Wendy won haar klasse met 1 Uitmuntend.

24-09-2013: We hebben een heel druk maar gezellig showweekend achter de rug met 2 shows in 2 landen: op zaterdag waren we op de Belgian Winnershow in Brussel. Maar liefst 6 honden van "ons" deden er mee; 5 van mijzelf en Floris uit het nestje mocht ik showen. Onze resultaten: Gabber werd BOB-Veteraan en "BELGIAN VETERAN WINNER 2013". Floris won z'n klasse met CAC en werd reserve beste reu met res.CACIB (wordt omgezet in CACIB) en kreeg de titel "BRUSSELS WINNER 2013". Veera werd beste baby teef. Viva mocht na een pauze van een jaar weer meedoen en won haar klasse met CAC. En Frida won haar klasse met CAC en werd later verkozen tot Beste Teef met CACIB en werd daarmee "BELGIAN WINNER 2013"!!
Een dag later was ik op de KSA show van Köln (D) en ook hier behaalden we weer hele mooie resultaten:Gabber werd als 1e geplaatst in de veteranenklasse en werd BOB-Veteraan. Veera werd BOB-Baby. Viva werd als 1e geplaatst in de Erenklasse en werd later BESTE van het RAS. Frida won haar klasse met CAC en VDH. En als laatste deden Gabber en Veera mee in de koppelklasse voor de allereerste keer en werden meteen BESTE KOPPEL van de SHOW!! Wat een mooi debuut!

15-09-2013: Gisteren waren we op de Rheinlandsieger show in Krefeld (D). Gabber werd BOB-veteraan. Wendy won haar klasse met 1U VDH-CAC, haar 1e Duitse puntje. Frida won haar klasse met VDH-CAC en werd reserve beste teef met res.CAC (PSK).

05-09-2013: Terwijl wij lekker hebben genoten van 2 weken vakantie in Oostenrijk met de drie oudste honden, zijn Satu en Frida op een drietal shows geweest; op de show van Mechelen (B), werd Frida reserve beste teef met res.CAC en res.CACIB. Een week later in Rotterdam werd Frida wederom reserve beste teef met res.CAC en res.CACIB. Een dag laten in Mons (B) werd Frida beste b/t teef met CAC.

13-08-2013: Het hebben van moeder en dochter (Whisper & Wendy) in je eigen huis is uniek en speciaal. Maar het hebben van moeder & vader & dochter is nog veel specialer! Daarom hebben we besloten dat Veera (dochter van Viva & Gabber) bij haar ouders in huis mag blijven :o)

05-08-2013: Op de show van Leuven (B), hebben we weer super resultaten behaald; Veera werd uitgebracht in de babyklasse en als jongste van de 3 aanwezige baby's kreeg ze als enigste een VEELBELOVEND en werd daarma BOB-BABY :o). Gabber werd BOB-VETERAAN en mag zich nu BELGISCH VETERANEN KAMPIOEN noemen :o). Wendy kreeg 2U in de tussenklasse. Floris was ook ingeschreven en ik mocht hem voorbrengen en hij deed het geweldig! Hij werd BESTE B/T REU met CAC en werd reserve beste reu met Res.CACIB. Dank je wel Jos, dat ik Floris weer mocht uitbrengen :o)

15-07-2013: Gisteren waren we op de buitenshow van Lokeren (B). Veera had haar debuut in de showring en kwam uit in de babyklasse waar ze een Veelbelovend kreeg en BOB-Baby werd. Wendy won haar klasse met ZG. Frida werd Beste B/T teef met CAC en kreeg de titel "Lokerse Winner". Gabber werd BOB-Veteraan en kreeg de titel "Lokerse Veteranen Winner". In de ere-ring werd Gabber 4e BEST IN SHOW VETERAAN!!!

06-07-2013: Vandaag waren we op de buitenshow van Echt, Limburg. Heerlijk weer met een gezellig clubje dwergpinschervrienden. Wendy behaalde een 1 ZG onder een zeer strenge keurmeester uit Zweden. Gezien de totale uitslag van alle dwergjes ben ik zeer tevreden met dit resultaat en een mooi keurrapport.

01-07-2013: Na 14 weken puppy-pauze zijn we weer terug op de "show-scene". Gisteren waren we op de show van Genk (B). Gabber werd BOB-Veteraan, Wendy werd 2e in haar klasse met U en Frida werd 1e in haar klasse met U.

03-06-2013: Wederom zijn Frida en Satu succesvol geweest op een show! Dit maal op de int. show van Oss. Frida werd beste teef met CAC/CACIB en Beste van het Ras! Ze heeft nu genoeg punten voor het Nederlands en Internationaal kampioenschap maar moet tot begin volgend jaar wachten om de titels definitief te verzilveren.

20-05-2013: Afgelopen zaterdag waren Satu en Frida op de Nat. show van Wieze (B). Frida werd daar beste zwart/rode teef met CAC en kreeg de titel "Hopkoningin 2013". Vandaag op de Nat. show van Arnhem werd Frida Beste Teef met CAC.

13-05-2013: Dit weekend zijn Satu en Frida naar de Internationale show (VDH Frühjahrs Sieger) & VDH Europasieger in Dortmund (D) geweest. En met groot succes!!
Op de Frühjahrsieger show won ze haar klasse en kreeg het VDH CAC + PSK CAC. Ze werd ook nog eens verkozen tot BESTE TEEF met CACIB en daarmee ook de titel van "VDH Frühjahrs Sieger 2013"!! Frida heeft in 3 maanden tijd 3 x CACIB gewonnen in 3 verschillende landen!! Tijdens de Europasieger won Frida wederom haar klasse en kreeg het VDH CAC (telt dubbel!) en PSK CAC.

27-04-2013: Vandaag zijn Satu en Frida naar de show van Amiens (FR) geweest. Frida werd voor de eerste keer uitgebracht in de officiele klasse en werd "beste black/tan teef" met CAC!!

21-04-2013: Op de show van Goes heeft Frida het wederom super gedaan!! Van de 8 ingeschreven teefjes kregen er maar 2 een Uitmuntend en Frida was daar één van! Ze werd uiteindelijk Reserve Beste teef met res.CAC en res.CACIB.

14-04-2013: Gisteren zijn Satu en Frida naar de INT. show van Antwerpen (B) geweest. Frida werd wederom de beste b/t teef met CAC en kreeg ook het res.CACIB.

10-04-2013: Gisteren zijn de pupjes van Viva & Gabber geboren; 1 rood teefje en 1 b/t teefje. Moeder en kinderen doen het goed :o)

30-03-2013: Vandaag waren Satu en Frida op de INT. show van Luxemburg. Frida kwam uit in de tussenklasse en werd uiteindelijk 2e met res.CACL (van de 5).

25-03-2013: Puppynieuws! Half april hopen we puppies te hebben van Viva x Gabber! Zie Puppypagina :o)

25-03-2013: Gisteren waren we op de show van Leiden. De laatste keer dat Wendy in de jeugdklasse uitgebracht kon worden en dus ook de laaste poging om nog 1 puntje voor de jeugdtitel te behalen. Wendy had er vandaag veel zin in en ze besloot zich te showen op een wijze zoals haar opa Wesley dit ook deed. En dát maakte indruk bij de keurmeester want ze won niet alleen overtuigend de jeugdklasse met als enigste een Uitmuntend maar ze werd ook nog eens Beste Teef met CAC en versloeg daarmee haar zus Frida die reserve beste teef werd met RCAC en CACIB. Wendy is nu NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN :o).

18-02-2013: Op de int. show van Hoogstraten (B) is Frida beste teef geworden met CAC en CACIB!! Dit was de 3e Belgische show dit jaar en Frida is op alle 3 de shows beste black/tan teef geworden :o). Gabber werd BOB-Veteraan.

04-02-2013: Tijdens de int. show van Eindhoven hadden we een mini familie-reunie; alle honden van het "Forever Wings" nest waren ingeschreven en zoals altijd had ik ook Whisper bij als supporter. Maar ook de vader van dit nest (Lorenzo) kwam z'n kinderen aanmoedigen. We konden dus eindelijk een echte familieportet maken :o).
Naast dat het super gezellig was, kwamen we natuurlijk ook voor het showen en ze deden het allemaal super! Floris mocht ik voor de 1e keer uitbrengen in NL in de officiele klasse en na een spannende uitstrijd voor beste reu werd hij uiteindelijk reserve beste reu met een res.CAC en res.CACIB! Frida werd ook reserve beste teef met res.CAC en res.CACIB. Wendy won de jeugdklasse en kreeg haar 2e JCAC! Gabber deed ook mee en werd BOB-Veteraan. Ik ben supertrots op "m'n" kinders ;o)
Jos; bedankt dat ik Floris weer mocht showen vandaag :o).

27-01-2013: Gisteren zijn Satu en Frida naar de Int. show van Mouscron (B) geweest en hebben weer een mooi resultaat behaald. Frida werd de beste black/tan teef en won daarmee het CAC en ze kreeg ook het res.CACIB.

21-01-2013: Vandaag is Gabber vader geworden van 2 black/tan reutjes en 1 rood reutje die in de kennel v. Majori's Donk bij de familie Timmers zijn geboren. Moeder is Indy v. Majori's Donk.

21-01-2013: Op het Brabants Rashondenfestival in Waalwijk werd Gabber BOB-Veteraan en 2e beste reu. Whisper mocht na een pauze van 2 jaar weer een keertje meedoen en ze was het nog niet verleerd; ze werd Beste Teef. Wendy werd 2e beste teef.

13-01-2013: Frida werd vandaag geshowd op de nat. show van Genk (B). Ze kwam voor het eerst uit in de tussenklasse en had daarmee de mogelijkheid om de eerste punten voor het Belgisch kampioenschap te winnen. En dat deed ze! Ze werd beste teef met CAC en Beste van het Ras!! Een droomstart voor het nieuwe jaar en een mooi kadootje voor de jarige mamma Whisper die vandaag 7 jaar geworden is ;o)

<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006