<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006

23-12-2012: De fotogallerij van iedere hond is (eindelijk) aangevuld met enkele nieuwe foto's.

17-12-2012: Op de laatste show van dit jaar, de kerstshow van Wijchen, hebben we het showjaar in stijl afgesloten; Gabber werd BOB-Veteraan en reserve beste reu met res.CAC. Wendy won het Jeugd CAC en werd reserve beste teef met res.CAC....het eerste kwart puntje op weg naar het Nederlands kampioenschap :o)

10-12-2012: Gisteren was het tijd voor de "Belgische Winnershow". Dit jaar werd er in iedere klasse een CAC vergeven, je zou dus verwachten dat er veel honden zouden zijn ingeschreven. 18 dwergpinschers is wel boven gemiddeld maar toch wat tegenvallend. Maar met dit aantal blijft het toch een mooie strijd en dus verwachtte ik niet veel. Maar toch gingen we weer met 2 Winnertitels naar huis; Gabber werd beste veteraan + BOB veteraan en kreeg de titel "Belgian Veteranen Winner 2012". Frida won de jeugdklasse en daarmee de titel "Belgisch Jeugd Winner 2012". Tevens werd ze BOB Jeugd! Ze werd wederom perfect voorgebracht door haar co-owner Satu :o). Viva moest dit keer genoegen nemen met het winnen van haar klasse en het CAC.


Belgian Junior Winner 2012:
Forever Wings of Hope van Majori's Donk


26-11-2012: Onverwachts geweldige resultaten op de Amsterdam Winnershow!! Er waren dit jaar 25 dwergpinschers ingeschreven...een groot aantal wat jaren niet meer is voorgekomen. Met maar liefst 3 Winnertitels kwam ik terug thuis:
Bjorn werd uitgebracht in de veteranenklasse. Hij is inmiddels alweer 10,5 jaar maar deed het nog best goed wat resulteerde in de titel "Veteranen-Winner'12" :o)
Frida en Wendy kwamen uit in een grote jeugdklasse van in totaal 6 honden. Wendy kreeg een ZG maar Frida zorgde voor de 2e verrassing door de jeugdklasse te winnen en won daarmee de titel "Amsterdam Jeugd Winster'12" :o)
Viva stond in de kampioensklasse die ze na lang kijken van de keurmeester toch won, waarna ze zonder aarzeling van de keurmeester werd gekozen tot beste teef en daarmee won ze de titel "Amsterdam Winster'12"! En daarna werd ze ook nog gekozen tot BOB :o)

19-11-2012: Dit weekend was Satu met Frida op de INT. show van Kortrijk (B). Frida werd daar BOB-Jeugd :o).

05-11-2012: Dit weekend waren we wederom op een show. Ditmaal de Int. show van Bleiswijk. Wendy kreeg 1 ZG in de jeugdklasse. Ze had een mooi keurrapport maar de keurmeester vond haar te klein....hmmm....oké, ze is slechts 26cm maar dit is nog steeds binnen de maatstaven van de rasstandaard. Viva werd Beste Teef met CAC/CACIB en werd Best van het Ras. In de erering werd ze verkozen tot 6e BEST in GROUP!!...YYIIPPIIEE :o)

29-10-2012: Dit weekend waren we op de Int. show van Leuven (B) waar we een kleine familie-reunie hadden; zowel Floris, Frida als Wendy waren present. Het was geweldig om ze zo allemaal weer bij elkaar te zien! Ik mocht Floris voorbrengen en hij deed voor de 1e keer mee in de jeugdklasse en hij deed het geweldig: Hij kreeg 1 Uitmuntend en werd Beste jeugdreu. Frida en Wendy mochten deze keer tegen elkaar lopen en Frida kwam als beste uit de bus en werd tevens BOB-jeugd. Gabber zorgde voor de verrassing; niet alleen werd hij BOB-veteraan met wederom complimenten van de keurmeester voor z'n conditie maar hij werd later die dag ook nog verkozen tot 4e BEST IN SHOW-Veteraan!!!

22-10-2012: Gisteren waren we op de show van Utrecht. Gabber maakte wederom indruk bij de keurmeester vanwege z'n conditie op zijn leeftijd en werd BOB-Veteraan en reserve beste reu met Res.CAC. Frida werd voor de 3e keer uitgebracht in de jeugdklasse in Nederland en werd 1e met U en kreeg het JCAC. Met dit resultaat is ze nu NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN!! Viva werd Beste Teef met CAC/CACIB en werd uiteindelik BEST of BREED!

16-10-2012: Tijdens de show van Dortmund heb ik 4 honden laten testen op de ogen. Allen hebben het resultaat "VRIJ" gekregen. Het gaat om Gabber, Viva, Wendy en Frida.

15-10-2012: Een vermoeiend maar zeer succesvol weekend achter de rug. Vrijdag heeft Satu Frida bij mij gebracht en zaterdag vertrok ik met de honden naar Dortmund voor de "Bundessiegershow". Een gezellig weerzien met nieuwe gezichten en oude bekenden uit voornamelijk het buitenland. De keurmeester was bijzonder streng maar was ons uiteindelijk goed gezind: Frida won de jeugdklasse en de titel "BUNDESJUGENDSIEGER 2012". Viva maakte de meeste indruk bij de keurmeester....hij zei "boah...wat een schitterend hondje!". Met veel overtuiging won ze haar klasse en werd ze uiteindelijk Beste Teef en kreeg ze de titel "BUNDESSIEGER 2012". De strijd om de beste van het ras was spannend maar uiteindelijk ging ook deze eer naar Viva :o)
Zondags was ik weer present op de Nationale show van Dortmund. Ook de keurmeester van zondag was extreem streng. Van de 17 deelnemende dwergpinschers kregen slechts 3 honden een Uitmuntend. En 2 van die honden waren van mij :o). Frida werd 2 Uitmuntend in de jeugdklasse. En wederom maakte Viva de meeste indruk op deze keurmeester. Hij zei "hé hé...eindelijk eens een goede hond, ik werd al wanhopig want tot nu toe was het niet veel"! Viva won wederom overtuigend haar klasse en ook voor de Beste van het Ras had de keurmeester niet veel tijd nodig om te kiezen ;o).
Dus met 2 x BOB, 1 x Bundessieger, 1 x Bundesjugendsieger keerde ik meer dan tevreden weer naar huis.

08-10-2012: Wederom een druk weekend achter ons met 2 shows maar ook dit keer was het weer de moeite waard: Zaterdag's zijn we naar de show van Zwolle geweest. Helaas niet het beste weer voor een deels buitenshow. Wendy behaalde een 3 ZG in de jeugdklasse. Gabber werd Beste Reu met CAC en Beste van het Ras. Tevens was hij Beste Veteraan van het Ras.
Zondag's was het tijd voor de jaarlijkse kampioensclubmatch van de V.F.L.D. Dit jaar had ik 4 honden ingeschreven. Gabber maakte indruk bij de keurmeester door zijn jonge overkomen voor een veteraan. Hij werd dan ook Beste Veteraan van het Ras en Reserve Beste Reu. Later werd hij verkozen tot BEST IN SHOW-VETERAAN!!!
Wendy werd 2U in de jeugdklasse, Viva werd 2U in de kampioensklasse en Frida werd 1U in de fokkersklasse.

02-10-2012: Een druk weekend achter de rug met 2 shows maar het was de moeite waard: Zaterdag's waren we aanwezig op de KSA show van Castrop-Rauxel. Hier behaalde Gabber z'n eerste Vet-CAC in Duitsland. Wendy won de jeugdklasse met een U en kreeg het J-CAC. Viva won haar klasse en kreeg het VDH-CAC, PSK-CAC en KSA en is hiermee definitief DUITS VDH KAMPIOEN, DUITS PSK KAMPIOEN en PSK KLUBSIEGER geworden!!
Een dag later waren we op de int. show van Maastricht waar Frida overtuigend de jeugdklasse won en daarmee haar 2e J-CAC behaalde. Viva werd Beste Teef en BESTE van het RAS!

10-09-2012: Op de show van Alkmaar maakte Gabber zjn debuut in de veteranenklasse in Nederland en behaalde zijn 1e "veteranen-cac" en werd BOB Veteraan en behaalde ook het res.CAC. Wendy maakte haar debuut in de jeugdklasse in Nederland en ondanks dat zij de kleinste en jongste was van de 4 jeugdteefjes die meededen, behaalde zij een mooie 2e plaats met Uitmuntend!

06-09-2012: Hoogste tijd voor een nieuwe update! Terwijl wij 2 weken vakantie vierden in Oostenrijk, maakte Frida haar debuut in de jeugdklasse. Allereerst in Belgie op de show van Mechelen; daar behaalde ze een 2U. Een week later maakte ze haar debuut in Nederland op de show van Rotterdam waar ze meteen de jeugdklasse won met J-CAC en ook maar gelijk beste teef werd met CAC!! De eerste puntjes zijn binnen....en dat op een leeftijd van 10 maanden! Een dag later werd ze uitgebracht in Belgie op de show van Mons waar ze BOB-jeugd werd. In de erering werd ze verkozen tot 3e beste jeugdhond van rasgroep 2!! En daarnaast werd ze uitgeroepen tot beste jeugdhond van de Belgische Pinscher & Schnauzer specialty show die daar gelijktijdig gehouden werd. En tot slot werd ze uitgebracht in Luxemburg waar ze met een 5U werd beloond.
Wat een droomstart voor onze jonge dame! Super bedankt Satu, dat je haar op al deze shows hebt uitgebracht :o).

16-07-2012: Gisteren deden we mee aan de FCI group 1 & 2 show van Lokeren (B). Dit keer had ik 3 honden ingeschreven; Gabber deed voor het eerst mee in de Veteranenklasse na 2 1/2 jaar niet meer geshowd te hebben. Hij deed het geweldig en kreeg mooie complimenten van de keurmeesters over z'n conditie en uiterlijk op deze leeftijd (8 jaar). Hij werd BOB-Veteraan en kreeg de titel "Lokerse Veteranen Winner 2012".
Wendy werd voor het eerst uitgebracht in de jeugdklasse en ook zij deed het geweldig. Ze werd beste b/t jeugdteef met een Uitmuntend en later zelfs BOB-jeugd en kreeg de titel "Lokerse Jeugd Winner 2012"!! Haar eerste optreden in de jeugdklasse en meteen al de kwalificatie "Uitmuntend"...we zijn zo trots op onze kleine meid :o)
Viva werd beste b/t teef en kreeg de titel "Lokerse Winner 2012" en werd later verkozen tot BESTE van het RAS!!

02-07-2012: Gisteren op de Internationale show van Genk (B) waren we met maar liefst 4 honden vertegenwoordigd; het hele "Forever Wings"-nest was aanwezig, voor hen was het het laatste optreden in de puppyklas aangezien ze alweer bijna 9 maanden zijn. Ook Viva was ingeschreven.
Viva behaalde het CAC en Res.CACIB. Ondanks het feit dat Floris weinig ervaring heeft op showgebied, deed hij het toch super wat resulteerde in een Veelbelovend en BOS-Puppy. Frida behaalde ook een Veelbelovend en eindigde deze keer achter haar zusje Wendy op de 2e plaats. Wendy werd BOB-Puppy en eindigde haar showcarriere in de puppyklasse met stijl: Ze werd in de erering gekozen tot "4e BESTE PUPPY van de SHOW!!".

25-06-2012: Op de Internationale show van Uden werd Wendy Beste Puppy van het Ras met een schitterend keurrapport :o)

11-06-2012: Na een kleine onderbreking op showgebied, waren we gisteren weer van de partij. Frida en Satu waren in Lommel (B) en Frida werd daar BOB-Puppy! Ik was in Hulten (NL) en Viva werd hier Beste teef met CAC/CACIB en werd Beste van het Ras! Maar Wendy gaf ons de grootste verrassing: Ze werd niet alleen BOB-Puppy met een mooi keurverslag maar werd in de erering ook nog eens verkozen tot "3e BESTE PUPPY van de SHOW"!!

29-04-2012: Gisteren zijn Satu en Frida afgereisd naar de int. hondenshow van Amiens (Frankrijk). Terwijl er regelmatig regenbuien naar beneden vielen werd de show toch deels buiten gehouden, waaronder ook de ring van de dwergpinschers. Maar voor Frida maakte dat allemaal niet uit. Zij liet zich weer van de beste kant zien en werd BOB-Puppy met een super keurrapport!

23-04-2012: Vanwege veranderingen in de toekomstplannen hebben we in goed overleg besloten dat Viva bij ons blijft en niet (zoals oorspronkelijk de bedoeling was) naar Finland zal gaan, en zal mijn vriendin Marika haar deel van het co-ouderschap afstaan. Graag wil ik Marika bedanken voor de mogelijkheid die ze mij heeft gegeven om haar te behouden.

13-04-2012: Gisteren is Viva bevallen van 2 prachtige pups: 1 reutje en 1 teefje. Helaas hebben ze maar een paar uur mogen leven :o(.

19-03-2012: Half februari hebben Viva en ik een trip gemaakt naar Helsinki voor de dekking met de mooie, lieve Golan me beit Ha'Maayan. Vorige week hebben we een echo laten maken en is er bevestigd dat Viva drachtig is. De pups worden half april verwacht. Voorlopig nemen we geen reserveringen meer aan.

05-03-2012: Hoe gek kun je zijn?! Gisteren ben ik helemaal naar de show van Groningen afgereisd om Wendy uit te brengen in de babyklasse! Maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb want ze heeft een mooie prestatie neergezet. Ze werd BOB-Baby en in de erering werd ze voorgeselecteerd bij de beste 7 baby's van de show!
In België werd Frida geshowd op een puppy- en veteranenshow waar ze BOB-Baby werd bij een zeer strenge Duitse keurmeester. Felicitaties aan mede-eigenaar Satu en super bedankt dat je haar hebt uitgebracht!

28-02-2012: Op de show van Gent (B) hebben de "baby's" het wederom weer goed gedaan. Friday werd deze keer BOB Baby en werd zelfs voorgeselecteerd in de erering bij de beste 15 baby's van de show (terwijl er een héleboel baby's meededen). Wendy werd 2e achter haar zusje. Viva won het res.CAC.

12-02-2012: Op de show van Genk (B) hebben de "baby's" weer goed kunnen oefenen. Wendy werd 2e beste baby teef en Frida werd 3e beste baby teef, allebei met de kwalificatie "Veelbelovend".

06-02-2012: De show van Eindhoven was gekozen als een soort van reunie voor de "Forever Wings" baby's. Alle 3 waren ze aanwezig. Voor Wendy en Floris was het hun debuut in de showring. En woow...wat voor een debuut; Ik mocht Floris uitbrengen en hij deed het geweldig. Hij werd BOS-Baby met een geweldig mooi keurmeestersverslag! Wendy presenteerde zichzelf als een professional en maakte indruk op de keurmeester. Ze werd BOB-Baby met een super keurverslag. Frida had dit keer weinig zin het het showen en wilde liever met haar zusje spelen in de ring. Ze werd 2e achter Wendy maar ook met een heel mooi keurverslag. Dank je Jos dat ik Floris voor je mocht uitbrengen. Dank je Satu voor het showen van Frida.

29-01-2012: Frida en haar co-owner Satu waren gisteren op de INT. show van Mouscron (B) en Frida werd beste baby-teef! Dank je wel Satu, voor het zo goed voorbrengen van Frida :o).

23-01-2012: Op het Brabants Rashondenfestival in Waalwijk werd Viva Beste Teef. Bjorn werd BOB Veteraan en Gabber mocht ook weer een keer meedoen en kreeg 1 Uitmuntend.

10-01-2012: Een nieuw jaar is weer begonnen. Hopelijk zal dit jaar net zo'n goed verloop hebben als afgelopen jaar. Het is in ieder geval al goed begonnen:
Op de int. show van Hoogstraten (B) won Viva het CAC en Res.CACIB. Frida debuteerde in de babyklasse (ze is nu 3 mnd) en kreeg een Veelbelovend en werd BOB-Baby.

<<<< - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006