Onze engel Wes Misha tussen de heide

2023 - 2022 - 2021 - 2020 - >>>>

17-09-2023: Dit weekend hebben Gijs en Dax mee gedaan aan de dubbele show van Maastricht waar Dax voor het eerst in de tussenklasse werd geshowed met super resultaten. Dag 1: 1U - beste reu - CAC - CACIB. Dag 2: 2U - reserve beste reu - res.CAC - res.CACIB.

12-09-2023: Eindelijk weer tijd gehad om de website up to date te maken met een eigen pagina voor Roxy, nakomelingenpagina van Phoebe, door ons gefokt, enkele nieuwe foto's hier en daar en showresultaten van Dax

28-08-2023: De afgelopen dagen werd de "World dogshow 2023" gehouden, ditmaal in Genevé, Zwitserland. Ook Gijs en Dax waren weer van de partij. Dit keer was ook Beer ingeschreven omdat ze hierna lekker op vakantie gingen in de omgeving. Helaas was de keurmeester niet heel consequent met zijn keuringen en werden zowel Beer als Dax als enigste honden opgemeten. Beide honden zijn inderdaad wat aan de grote kant en kregen daarom beide een ZG. Erg jammer! Hoewel de winnende honden absoluut mooie honden zijn, waren ook de meeste hiervan behoorlijk aan de maat. Iets waar ik persoonlijk geen moeite mee heb, alleen zouden alle honden wel met dezelfde maatstaven gekeurd moeten worden.....

06-08-2023: En weer was Dax succesvol! Ditmaal op de nationale show van Rotterdam. Hij werd voor het eerst uitgebracht in de tussenklasse. Hij werd beste reu met CAC en daarna Beste van het Ras!! Op 15 maanden heeft hij nu al genoeg CAC's voor het Nederlands kampioenschap maar moet wachten tot hij 27 maanden is om de titel definitief te maken.

.

25-06-2023: De zegetocht van Dax blijft maar voortduren! Wat zijn wij trots op onze jongen. Nog zo jong (13 maanden) en dan al zoveel gehaald. En dit weekend kwamen daar gewoon nog 3 titels bij!
Gijs en Dax waren afgereisd naar Aurau in Zwitserland. Hier werd op 2 dagen 3 shows georganiseerd. Het hoofddoel was om het laatst benodigde cacib-j te halen voor het internationaal jegudkampioenschap, de rest zou bonus zijn. Het doel is meer dan gehaald: Aarau I (cacib) -> 1U / JCAC / JCACIB / BOB-junior / Alpen Jugend Sieger / INTERNATIONAAL JEUGD KAMPIOEN / reserve beste reu. Aarau II (cac) -> 1U / JCAC / BOB-junior / reserve beste reu. Aarau III (cacib) -> 1U / JCAC / JCACIB / ZWITSERS JEUGD KAMPIOEN / Beste reu / BESTE v/h RAS!!. We zijn super trots op Dax en z'n co-ouder Gijs, een super team!!

29-05-2023: Vandaag is ons H-nestje geboren: het zijn 1 b/t reutje en 1 b/t teefje geworden. De ouders zijn Phoebe & Misha. Beide pups hebben hun gouden mandje gevonden

28-05-2023: En ook op de pinkstershow in Gorinchem waren Gijs en Dax weer present en hoe! Dax won de jeugdklasse met 1U JCAC en CACIB-J en werd BOB jeugd. Maar dat was niet alles; hij werd ook beste reu met CAC en uiteindelijk BESTE van het RAS!! Wat een topteam zijn jullie toch!

27-05-2023: Vandaag zijn Gijs en Dax weer op pad geweest, dit keer naar de show van Wieze (B). Dax kreeg 1U in de jeugdklasse en werd daarme "BELGISCH JEUGD KAMPIOEN". Daarnaast werd hij BOB-Jeugd en kreeg hij de dagtitel "Hopprins 2023"

25-05-2023: Vandaag is Dax gestest op erfelijke oogafwijkingen (ECVO) en het resultaat was : VRIJ, zonder opmerkingen!

21-05-2023: Gijs en Dax hebben een showreisje gemaakt naar Denemarken om deel te nemen aan de "European dogshow 2023" en "Agria Winner show 2023". Op donderdag deden er maar liefst 89 dwergpinschers mee aan de EDS waarvan 12 in de jeugdklasse. De kwaliteit was hoog en de keurmeester streng en Dax kreeg een ZG. Op vrijdag deden er in totaal 63 dwergpinschers mee waarvan 10 in de jeugdklasse. Dit keer kreeg Dax een Uitmunted met een officieuze 5e plaats. Gezien het aantal deelnemers en hoge kwaliteit reuen kunnen we niet meer dan trots zijn op deze mooie resultaten!
Een mooie bijkomstigheid was dat Gijs de gelegenheid kreeg om de fokker van Dax (Marika) persoonlijk te ontmoeten en Dax z'n kennelvrouwtje. Het was een mooi weerzien. Ook heeft Dax z'n vader Redi mogen ontmoeten.

07-05-2023: Gisteren zijn Gijs en Dax naar de show van Gent (B) geweest. Het werd een lange dag; Dax won de jeugdklasse met JCAC en en werd beste jeugdreu met CACIB-J en BOB-junior. Daarna werd hij ook nog eens BESTE REU en uiteindelijk BESTE van het RAS!!. Wat een topteam zijn jullie, super trots op jullie beiden!

05-05-2023: Vandaag heeft Dax zijn verplichte patella luxatie onderzoek gehad en het resultaat was: 0/0, geen opmerkingen!

16-04-2023: Gisteren zijn Gijs en Dax naar Antwerpen afgereisd om te proberen ook in België een start te maken voor het jeugdkampioenschap. En wat hebben ze het weer geweldig gedaan! Dax werd 1U in de jeugdklasse met JCAC en CACIB-J, BOB-junior, reserve beste reu. Super trots op jullie!!

09-04-2023: Gisteren waren we in Wilhelminadorp voor de Outdoor Zeeland show. Een spannende dag want hier kon Dax z'n eerste officiele titel afmaken. Het dat lukte ook! Dax werd wederom beste jeugdreu met 1U en reserve beste reu met res.CAC. Met dit resultaat is hij nu NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN! En dat in 3 shows! Dank je wel Gijs voor het uitbrengen van onze knappe man. Jullie zijn een topteam!

20-03-2023: Gisteren zijn Gijs en Dax naar de show van Hazerswoude-Dorp geweest. En wederom hebben ze het beide super goed gedaan. Dax won 1U, CACIB-J, res.CAC. De res.CAC wordt omgezet in CAC omdat de beste reu reeds NL kampioen is.

19-03-2023: Het reutje uit ons G-nestje met de toepasselijke naam Rostelley's Angels Great Charisma (en charisma heeft hij!) is vandaag vertrokken naar z'n gouden mandje. Hij heeft de naam "Paddy" gekregen. Nicole, heel veel plezier met dit bijzondere mannetje!

06-03-2023: Gisteren was het dan zover; het debuut van Dax in de jeugdklasse op de show van Groningen. Op een leeftijd van 10 maanden won Dax 1U, CACIB-J, res.CAC en BOB-Junior! Dax werd perfect geshowed door co-ouder Gijs.

18-01-2023: Op 11 januari is ons G-nestje geboren. Trotse moeder Yinthe heeft een b/t teefje en een rood reutje gekregen. Helaas bleek Yinthe nauwelijks melk te produceren waardoor we de pups met de fles groot brengen. Gisteren is helaas het b/t teefje overleden. Waarom, dat zullen we nooit weten. Het reutje doet het prima!

01-01-2023: Wij van Rostelley's Angels Kennel wensen iedereen een gelukkig en gezond 2023!

2023 - 2022 - 2021 - 2020 - >>>>