Onze engel Wes Whisper - onze engel

2022 - 2021 - 2020 - >>>>

19-06-2022: "houden van betekent ook laten gaan wanneer het tijd is".....Afgelopen vrijdag hebben we met pijn in ons hart besloten Whisper in te laten slapen. Ze heeft de respectabele leeftijd van 16,5 jaar bereikt. Ze was al geruime tijd slechtziend tot blind en nagenoeg doof maar dat weerhield haar er niet van om haar doelen te bereiken en ze genoot nog van haar wandelingentjes. Maar een jaar geleden merkte we dat haar nieren gingen falen en wij gaven haar hiervoor medicatie. We wisten ook dat dit slechts uitstel was en hoopte dat we dit zo lang mogelijk konden rekken. De laatste maanden zagen we dat ze steeds vaker maaltijden oversloeg, haar snackjes niet meer zo graag wilde en zich ook steeds meer ging afzonderen van de groep. Ze voelde zich duidelijk niet lekker maar gaf ook niet op. We zagen haar steeds meer achteruit gaan qua gewicht en wat we ook voorschotelde aan eten, het werd niet echt gewaardeerd. Ook begon ze weer meer te drinken. Toen wisten we eigenlijk al dat we haar dit niet langer konden aandoen...."no longer by our side, but forever in our heart"....

10-05-2022: Afgelopen weekend deden we mee aan de show van Gent (B). Ditmaal waren Misha en Viva ingeschreven. Misha viel niet erg in de smaak bij de keurmeester en kreeg een 3 ZG. Viva heeft in principe niet meer nodig maar omdat ze het zo leuk vindt om te showen mocht ze weer een keer mee. Ze showde prima en de keurmeester was onder de indruk van haar conditie met 13 jaar. Ze werd BOB-veteraan.

15-04-2022: De corona pandemie lijkt onder controle en dus worden er voorzichtig weer hondenshows georganiseerd, veelal zonder enige maatregelen, zo goed als "vanouds". Echter zien we ook dat het nog niet echt heel druk is op de shows met deelnemers en bezoekers. Dit zal deels te maken hebben met het feit dat mensen toch nog niet durven i.v.m. corona maar het zal zeker ook te maken hebben met het feit dat alles een flink stuk duurder is geworden (o.a. door de oorlog in de Oekraïne) waardoor men toch een afweging moet maken. Dat geldt zeker ook voor ons. Ik zal zeker nog wel shows blijven lopen maar zal een stuk selectiever worden in welke show ik wel of niet wil deelnemen.
Een show waar ik meestal wel aan mee doe is Antwerpen (B), lekker dichtbij voor ons. Deze werd, zoals gebruikelijk, in april gehouden, afgelopen weekend dus. Misha werd beste b/t reu met CAC en won daarna het res.CACIB. Veera werd BOB VETERAAN en mag zich nu BELGISCH VETERANEN KAMPIOEN noemen.

.

21-01-2022: De Raad van Beheer stuurde ons een mooi kadootje vandaag; per december 2021 is er een nieuwe ere-titel in het leven geroepen, "Grand Champion", voorbehouden aan honden die zowel het jeugdkampioenschap als het volwassen kampioenschap en veteranenkampioenschap behaald hebben. De titel wordt automatisch toegekend en met terugwerkende kracht. Dit betekent voor ons dat zowel Whisper als Viva en Veera deze mooie ere-titel toegewezen hebben gekregen!

01-01-2022: Wij van Rostelley's Angels Kennel wensen iedereen een gelukkig en gezond 2022!

2022 - 2021 - 2020 - >>>>